dijous, 13 de febrer del 2014

25 - Projecte acabat.. projecte començat..

Bones!!!

Fa molts i molts dies que volia fer aquesta entrada... però hi ha hagut massa festes pel mig i un inici de feina, (que això d'estar a l'empresa més gran no mola tant com sembla..).
Doncs us volia comentar que pel desembre es varen acabar les classes de Trapillo del Centre Civic!! l'últim dia va ser estressedíssim!! Però molt divertit!! varem acabar els tions que haviem començat, per poder-los posar a l'arbre..
Vaig tirar moltes fotos, i molt divertides!!! La millor el Tió de la Teia, però em sap greu no poder-lo ensenyar, ja que vaig perdre el mòbil i amb ell toooootes les fotos que hi havia dins.. (5 mesos de la meva vida sense fotos..), tot i així, al facebook del Centre Cívic n'hi ha algunes:


Van quedar molt i molt xulus, tots de diferents mides, segons si apretaven més o menys..

Per altre banda he començat un nou projecte. Fa temps que em rondava pel cap, i aquest any, el tió de Nadal em va cagar un "kit" d'iniciació al Scrap!! Quina passada de fulles, de eines, de tintes, de segells... Estic totalment enamorada de totes les tècniques!!

Per no posar-m'hi de cap sense saber què fer.. vaig anar a un monogràfic d'scap a Alma Quilts & Scrap, amb l'Antònia, i va venir la Mariona Cardona com a professora. Us aconsello passar a veure el seu bloc, dóna ganes de fer qualsevol cosa que ella hi publica, i s'explica impressionant!!
Varem fer un mini-àlbum titulat Family Time. Us ensenyo una foto que hi ha al Instagram, quan tingui un moment faig fotos de les pàgines i les publico.


Aquesta pàgina em té enamorada...

Sigueu feliços!!!

Un petonas!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips